www.solidaritetscenter.se
Valutor:
online shopping,kläder dam,klänningar dam,skor dam
<
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Vi tar allvarligt på frågan om säkerhet. Varje gång du skickar oss ditt kreditkortsnummer och din fakturerings- och leveransinformation, använder vi branschstandard Secure Sockets Layer (SSL) för att förhindra att information från att avlyssnas.

Läs informationen om integritet garantier på vår webside. Detta inkluderar information om hur vi samlar in, använda och lämna ut information \ samlats på platsen, inklusive användning av cookies.

Den information vi samlar

På beställningsformuläret, måste du ange kontaktuppgifter (såsom namn, faktureringsadress och leveransadress) och finansiell information (såsom kreditkortsnummer och utgångsdatum). Vi använder denna information för fakturering och för att fylla kundorder. Om vi ​​har problem med att bearbeta en beställning, kommer vi att använda denna kontaktinformation att komma i kontakt med dig. De typer av personlig information som samlas in på dessa sidor är:

name

adress

E-postadress

Telefonnummer

Kredit / bankkort Information

På vissa sidor kan du skicka information om andra människor. Till exempel, om du beställer en gåva online och vill att den skickas direkt till mottagaren, måste du lämna in mottagarens adress. I detta fall, vilken typ av personlig information som samlas in är:

name

adress

Telefonnummer

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2018 www.solidaritetscenter.se